standard-title Massage /

Massage

/

Chinflex® is een massage die gebaseerd is op de oude originele voetmassageprincipes.
De Chinezen passen voetmassages al bijna 400 jaar toe, met zeer goede resultaten.
Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Ze gebruiken deze massages om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of om klachten te verminderen of te verhelpen.

De Chinese voetmassage maakt gebruik van zowel de reflexzones op de voeten, de meridiaanbanen, de acupunctuurpunten als veel extra punten. Dit bij onder andere slapeloosheid, diabetes etc.
De knieën en onderbenen, waar veel belangrijke acupunctuurpunten zitten, worden ook altijd uitgebreid gemasseerd. Men gebruikt hiervoor zeer effectieve Chinese massagetechnieken. Door de combinatie van dit alles wordt het lichaam intens en volledig behandeld. De resultaten zijn dan ook vaak heel gunstig.Het grote succes van Chinflex-massage ontstaat doordat in één massage twee systemen tot één geheel worden gecombineerd.

1. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam (alle organen, spieren en weefsels)
is weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in de
daarmee corresponderende organen. Hierdoor kunnen deze beter gaan functioneren.

2. Ook de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd.
Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor
ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.
De combinatie van deze twee systemen maakt deze massage bijzonder effectief en heeft een prettige, ontspannende werking.

Tijdens de ontspannende Chinflex-massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich lekker ontspannen, fit en vitaal.